DGBC Een product van Dutch Green Building Council
Project afbeelding
BREEAM-NL-score:
Asset
Beheer
Gebruik

ABN-AMRO Breukelen is een bankkantoor in het centrum van Breukelen. Het gebouw bestaat uit een begane grond en eerste verdieping en grenst aan een ander retailpand. Voor ABN-AMRO wordt nu het gehele pand gecertificeerd.

ABN AMRO werkt aan constante verbetering van de dienstverlening op kantoren door meer en nog beter opgeleide adviseurs, een persoonlijke ontvangst en comfortabele wachtruimtes voor klanten met internet en wifi. Daarnaast wordt het vernieuwde kantoor in Breukelen zeer duurzaam als het gaat om energieverbruik. Het gebouw krijgt bijvoorbeeld waterbesparende kranen, LED-verlichting en systemen om warmte terug te winnen. 

Hein Teurlings, kantoordirecteur ABN AMRO Vleuten/Stichtse Vecht legt uit: ‘Ook al is mobiel en thuisbankieren bij veel van onze klanten populair, het bankkantoor blijft een belangrijke plek innemen in de dienstverlening van de bank. Bijvoorbeeld voor financieel advies over de persoonlijke situatie van de klant. Na de verbouwing hebben we een efficiënter ingericht kantoor om klanten nog beter van dienst te zijn.’