DGBC Een product van Dutch Green Building Council
Project afbeelding
BREEAM-NL-score:
Asset

Het multi tenant kantorencomplex is gelegen op een uitstekende locatie in het centrum van Eindhoven, aan het Kennedyplein. In de directe omgeving is het stadscentrum gelegen, evenals veel bedrijvigheid in voornamelijk de zakelijke dienstverlening, hotels, restaurants en het uitgaansgebied.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend te noemen, het Centraal Station en busstation zijn “direct naast de deur” gelegen. De bereikbaarheid met het eigen vervoer is eveneens goed te noemen en er zijn voldoende parkeermogelijkheden middels abonnement in de gebiedsparkeergarage. Via de John F. Kennedylaan is een directe verbinding beschikbaar met het snelwegennet rondom Eindhoven.

Het kantoorgebouw maakt een zeer moderne indruk, voornamelijk vanwege de volledig uit glas opgetrokken gevels en de moderne architectuur.
Verdiepingen zijn zowel met de trap als met twee liften bereikbaar. Op iedere etage zijn via een centrale verkeersruimte met gescheiden dames- en herentoiletten de kantoren bereikbaar. De verwarming en koeling verloopt via een Warmte-Koude-Opslag (WKO) systeem.