DGBC Een product van Dutch Green Building Council
Project afbeelding
BREEAM-NL-score:

1000 Mahlerlaan bevat circa 7.500 m2 hoogwaardige kantoorruimte verdeeld over zes verdiepingen met op de begane grond circa 850 m2 commerciële ruimte. Ontwikkelaar G&S Vastgoed hecht grote waarde aan duurzaamheid. Als één van de founders van de Dutch Green Building Council (DGBC) was G&S Vastgoed een van de ontwikkelaars van de Nederlandse variant op de BREEAM methode, een innovatieve aanpak om de duurzaamheid van nieuw en bestaand vastgoed te meten.
Het gebouw met een structuur van terrassen en balkons geeft niet alleen het uiterlijk van een residentieel gebouw, maar ook flexibiliteit in toekomstig gebruik. De transparantie van het gebouw en de hoge standaard van comfort zijn gericht op bedrijven die op zoek zijn naar een eerlijke en chique werklocatie. 1000Mahlerlaan kan beschouwd worden als een waardevolle aanvulling op dit deel van de stad.
1000Mahlerlaan, gelegen op de Zuidas, is een resultaat van intense samenwerking tussen ontwikkelaar, architect en gebruikers. Het project is een tijdloos nieuw kantoorconcept dat snel gerealiseerd kon worden door het gebruik van een prefab betonconstructie.
De architect is erin geslaagd om een ​​aangename en stimulerende werkomgeving te creëren waarin hoogwaardig design, duurzaamheid en functionaliteit een prominente rol spelen.

Het ontwerp van 1000Mahlerlaan, is bedoeld voor kleinere bedrijven, die op zoek zijn naar een gebouw met eigen identiteit en menselijke schaal. Het heeft de mogelijkheid voor een hoge mate van personalisatie voor de individuele bedrijven. De kantoorverdiepingen hebben een grote mate van flexibiliteit, waardoor de verdeling in zones eenvoudig mogelijk is.
De op het dak aangebracht PV panelen, alsmede het WKO systeem worden gebruikt om een aangenaam binnenklimaat te creëren met lage onderhoudskosten. Naast de individuele regeling voor het klimaat en verlichting kan een groot aantal vensters worden geopend. De grote glazen gevels zorgen voor veel daglicht, waarbij de uitkragende balkons al veel zonlicht afschermen en de opwarming beperken. De talloze balkons en terrassen op alle verdiepingen creëren een stimulerende en ontspannende omgeving met een sterke correlatie met de buitenomgeving.

Producten / diensten bij dit project

Producten 1-2 van 2
AfbeeldingNaamType
Productafbeelding
Derbipure dakbedekking Product
Productafbeelding
BREEAM-NL Assessor en ExpertDienst