DGBC Een product van Dutch Green Building Council
Organisatie logo

Creating a climate for growth: dat is het motto waar Priva zich elke dag sterk voor maakt. Wij zijn leidend in het ontwikkelen en produceren van technologie om de omgevingscondities en het procesbeheer te optimaliseren. Wij bieden oplossingen voor de tuinbouw, gebouwenautomatisering en alles wat daartussen zit, met een unieke combinatie van software, hardware en diensten.

In de gebouwde omgeving zorgen we met onze systemen voor een aangename werkomgeving waarin mensen betere prestaties leveren. Ziekteverzuim omlaag, arbeidsproductiviteit omhoog, minder energiegebruik en een lagere CO2 footprint. Moeten we nog uitleggen waarom veel gebouwen met Priva gebouwbeheersystemen zijn uitgerust?

We richten ons trouwens niet alleen op de bouwfase van een gebouw, maar ook op de ontwerp- en de exploitatiefase, de complete ‘building life cycle’. Van concept tot daadwerkelijk gebruik dus, waarbij duurzaamheid, welzijn en rendement centraal staan. Op ons platform van hardware en software ontwikkelen we specifieke oplossingen voor onze klanten in bijvoorbeeld retail, hotels, zorg, onderwijs, musea en kantoren.

Producten / diensten van Priva

Producten 1-5 van 5
AfbeeldingNaamType
Productafbeelding
Priva AnalyticsProduct
Productafbeelding
Energy InsightProduct
Productafbeelding
Blue IDProduct
Productafbeelding
Persoonlijk ComfortDienst
Productafbeelding
GebouwautomatiseringDienst
Organisatie logo

Priva

www.priva.com
Priva Building Automation Nederlandsales.building@priva.nl+31 (0)174 522 727
Zijlweg 3
2678LC, De Lier

Projecten

In deze projecten zijn producten / diensten van Priva gebruikt.