DGBC Een product van Dutch Green Building Council
Organisatie logo

Met het uitgebreide assortiment sandwichpanelen, profielen, binnendozen en zetwerk van SAB-profiel beschik je over pasklare oplossingen voor de bouw van duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen. Geen gebouw is hetzelfde door het gebruik van een groot pakket coatings en kleuren. Je kunt eindeloos variëren een geef je elk gebouw een geheel eigen gezicht.

Alle producten van SAB-profiel, zoals sandwichpanelen, dak- en gevelprofielen en binnendozen zijn duurzaam, gaan lang mee en zijn 100% te recyclen.

Betrouwbaarheid komt met de jaren

SAB-profiel is sinds 1973 actief in de markt voor dak- en geveloplossingen. Destijds waren we de eerste Nederlandse producent van stalen profielplaten. Onze jarenlange ervaring met zowel het ontwikkelen en leveren van producten en oplossingen als met het bouwen en onderhouden van relaties, is daarbij de garantie voor een even gedegen als succesvolle samenwerking.

Lange levensduur

Wanneer je kiest voor de SAB producten in combinatie met Colorcoat Prisma® of Colorcoat HPS200 Ultra® is het mogelijk om een Confidex® Garantie tot zelfs 40 jaar aan te vragen. Je bent dan voor de gehele garantieperiode vrij van jaarlijkse inspectie- en onderhoudsverplichtingen. Dit is ook nog eens extra veilig en goedkoper in de tijd.

Weinig afval, demontabel en optimale recycling

Daar alle SAB producten op maat in de fabriek worden gemaakt, geeft de productie vrijwel geen bouwafval. Op de bouwplaats worden alle SAB producten met schroeven gemonteerd en zijn ze geheel demontabel. Tijdens de levensduur is een gebouw met relatief eenvoudige middelen aan te passen aan een andere functie. Dat verhoogt de levensduur van het gebouw in zijn geheel. Door het lage eigen gewicht van sandwichpanelen en geprofileerde staalplaat volstaat een lichte constructie en fundering. Doordat de staal producten na sloop worden gerecycled, is ook de hoeveelheid sloopafval nihil. Het staal kan worden ingezet als grondstof in plaats van te worden afgedankt. Staal kan namelijk steeds opnieuw worden gerecycled zonder teruggang in eigenschappen of prestaties. Het is geen downcycling, maar juist upcycling.

Producten / diensten van SAB-profiel

Producten 1-1 van 1
AfbeeldingNaamType
Productafbeelding
SAB 135R/930Product
Organisatie logo

SAB-profiel

Produktieweg 2
3401MG, Ijsselstein

Projecten

In deze projecten zijn producten / diensten van SAB-profiel gebruikt.