DGBC Een product van Dutch Green Building Council
Organisatie logo

Beschermen tegen corrosie, daar staat CP Phenolics B.V. voor.

Al jaren heeft CP Phenolics B.V., als applicateur van allerlei type coatings, een zeer hoge standaard als het gaat om bescherming bieden en het verduurzamen van producten, de naam die wij daarmee hebben opgebouwd in de markt is zowel bekend in de bouwsector als bij de grote multinationals in de chemie, petrochemie offshore en farmaceutische industrie. Deze kernwaarde van beschermen tegen corrosie hebben wij zo geperfectioneerd, dat wij voor een aantal toepassingen zelf onze eigen type coatings hebben ontwikkeld. Het beste voorbeeld daarvan is CP MIC-Shield® coating. CP Phenolics B.V. is daarnaast marktleider in de toepassing van deze phenol inbrandcoatings. Dit type coating en applicatie methode biedt een uitstekende bescherming tegen agressieve alkalische, zure chemicaliën en zeewater en/of omgevingen. Ons team van gespecialiseerde, toegewijde en ervaren mensen zullen voldoen aan de hoge normen die onze klant verwacht. De bedrijfsfocus is gericht op de duurzaamheid van de behandelde goederen; Het dienen van de klant met high-end coating producten zonder het milieu uit het oog te verliezen. Onze bewezen vakmanschap en  kwaliteit waar onze klanten al jaren op vertrouwen heeft geresulteerd dat onze naam en coatings worden voorgeschreven in de specificaties voor diverse projecten bij eindgebruikers.

Tested, Proven and Trusted is daarom ook onze slogan!

 

CP PHENOLICS B.V. is gespecialiseerd in de toepassing van:

  • Phenol epoxy inbrandcoatings
  • Phenol formaldehyde inbrandcoatings
  • Thermosetting epoxy coating
  • Fusion bonded epoxy coating
  • Hotspray coatings
  • Metal spraying
  • Rilsaneren
  • Poedercoatings
  • Alle beschikbare natlakken

 

De meest gebruikte producten die CP Phenolics B.V. in gebouwen toepast zijn:

 

Heresite® protective coating:

Meest hoogwaardige coating voor bescherming van luchtgekoelde condensors.

Alle HVAC systemen in gebouwen worden daardoor duurzamer door het beschermen tegen corosieve vervuiling, het gebruik van voordeligere basis materialen en het verlengen van de levensduur met een besparing op het onderhoud.

 

CP MIC-Shield® sprinkler coating:

Zeer hoogwaardige coating voor inwendige bescherming van sprinklersystemen. Het voorkomt MIC (microbiologically influenced corrosion) en behoud daarmee op een duurzame manier het sprinklersysteem op een hoog niveau m.b.t. betrouwbaarheid, veiligheid en gezondheid. Het verlengt de levensduur van het sprinklersysteem en onderhoudskosten worden drastisch verlaagd. CP Phenolics B.V. geeft zelfs 15 jaar garantie op CP MIC-Shield® !

Producten / diensten van CP Phenolics BV

Producten 1-1 van 1
AfbeeldingNaamType
Productafbeelding
CP MIC-Shield® coating voor sprinklersystemenProduct
Organisatie logo

CP Phenolics BV

https://cpphenolics.nl/
Daniël Erasdaniel.eras@cpphenolics.nl0613680317
Noordbaan 860 870
2841MG, Moordrecht