DGBC Een product van Dutch Green Building Council
Organisatie logo

KUBUS BIM voor Design en Build

KUBUS is in de Benelux exclusief distributeur voor de producten van GRAPHISOFT en Gold Partner van Solibri. KUBUS is promotor van open standaarden. Daarnaast ontwikkelt KUBUS add-ons voor BIM software en de producten KUBUS Spexx, Nederlands meestgebruikte bestekverwerker, en BIMcollab®, ’s werelds eerste oplossing voor cloud-based en BIM-platform overschrijdend issue management. Vanuit kantoren in Eindhoven, Amsterdam, Hasselt (BE) en Belgrado (RS) worden samen met diverse partners producten en diensten geleverd aan meer dan 15.000 gebruikers in de bouwsector internationaal.

Software development

KUBUS is niet alleen distributeur, maar ontwikkelt ook cutting edge softwareproducten in eigen beheer. Een goed voorbeeld is KUBUS Spexx, hét pakket voor bestekschrijvers. KUBUS verwierf er een marktleidende positie mee. Zo is de nieuwe Elementenbenadering van de Stabu-systematiek uniek. Tot slot ontwikkelt KUBUS tal van handige BIM add-ons voor de Nederlandse en Belgische context.

Filosofie

Ontwerpen en bouwen kan sneller, effectiever en met hogere kwaliteit. Door informatie te integreren en gebruiksvriendelijker te maken, ontstaat veel meer overzicht en inzicht in de gevolgen van ontwerpkeuzes. Software is gereedschap dat je goed moet (leren) gebruiken om er de meeste waarde uit te halen. De software van KUBUS biedt op dit punt onderscheidende voordelen. Het werkt intuïtief, is flexibel met andere pakketten en heeft oneindige mogelijkheden. Zo kan de gebruiker zich concentreren op zijn werk en een maximale prestatie neerzetten.

OpenBIM oplossingen

ARCHICAD is dé BIM-modeller die zich al jaren in de praktijk bewijst als kwalitatief, snel, geavanceerd en gebruiksvriendelijk. Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken. Alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in het 3D-model.

KUBUS bezit exclusieve verkooprechten van ARCHICAD en Solibri in de Benelux. KUBUS Spexx is de meestgebruikte bestek-verwerker van Nederland. Met BIMcollab voor openBIM issue-management in de cloud helpen wij BIM managers wereldwijd.

Producten / diensten van KUBUS bv

Producten 1-5 van 5
AfbeeldingNaamType
Productafbeelding
ARCHICADProduct
Productafbeelding
Solibri Model CheckerProduct
Productafbeelding
KUBUS SPEXXProduct
Productafbeelding
BIMcollabProduct
Productafbeelding
BIMcollab ZOOMProduct
Organisatie logo

KUBUS bv

Allard van Veelenavanveelen@kubsinfo.nl+31402131950