DGBC Een product van Dutch Green Building Council
Organisatie logo

Al ruim twintig jaar biedt Hezelburcht optimale subsidie ondersteuning (full service) om strategische, financiële en innovatieve ambities te realiseren. Onze kennis van subsidies, van regionaal tot Europees niveau, en ervaring in zowel de publieke als private sector stellen ons in staat om in de volle breedte diensten aan te bieden.

Ambities waarmaken: dat is wat ons drijft. Daarom verbinden wij ambitieuze en ondernemende adviseurs met hoogwaardige expertise aan ons. Onze adviseurs spreken de taal van onze opdrachtgevers, doordat zij afkomstig zijn uit de sectoren waar wij actief in zijn. Inmiddels zijn er 95 professionals werkzaam binnen Hezelburcht met de volgende expertises: Sustainability, Chemie & Biobased Economie, High Tech, ICT, Internationalisering, Life Sciences, Health & Food, Logistiek & Water, Maakindustrie, Scholing & Arbeid, Overheden & Woningcorporaties en Zorg & Welzijn.

Wij denken graag met u mee over de subsidiemogelijkheden binnen uw project. Dit doen wij vanuit onze vestigingen in Nederland (Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Nijmegen) en onze vestiging in Brussel.

Organisatie logo

Hezelburcht B.V.

www.hezelburcht.com
Bob Dubbeldam - Consultant sustainabilityb.dubbeldam@hezelburcht.com088 495 20 00
Berg en Dalseweg 122
6522 BW, Nijmegen