DGBC Een product van Dutch Green Building Council
Organisatie logo

ROCKWOOL B.V. maakt deel uit van de ROCKWOOL Group. Als Benelux organisatie met 1 fabriek en 1.200 medewerkers leveren wij geavanceerde isolatiesystemen voor gebouwen.

Bij de ROCKWOOL Group willen wij het leven van iedereen die met onze oplossingen in aanraking komt verrijken. Door onze expertise zijn we in staat een groot aantal belangrijke hedendaagse uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en ontwikkeling aan te gaan – van reductie van energieverbruik en geluidsoverlast tot bescherming tegen brand, waterschaarste en overstromingen. Ons productaanbod weerspiegelt de diversiteit van wereldwijde behoeften en helpt onze partners tegelijkertijd bij het verkleinen van hun CO2-voetafdruk.

Steenwol is een veelzijdig materiaal en vormt de basis van al onze bedrijven. Met ongeveer 10.500 enthousiaste collega's in meer dan 38 landen zijn wij wereldmarktleider op het gebied van steenwoloplossingen – van bouwisolatie tot akoestische plafonds, van externe gevelbekledingsystemen tot oplossingen voor glastuinbouw, van speciaal geëngineerde vezels voor industrieel gebruik tot isolatie voor de procesindustrie, scheepvaart en offshore.

Producten / diensten van ROCKWOOL B.V.

Producten 1-5 van 5
AfbeeldingNaamType
Productafbeelding
RockFit Premium SilverProduct
Productafbeelding
Caproxx Energy Product
Productafbeelding
RockSono BaseProduct
Productafbeelding
RockRoof Sidefix Product
Productafbeelding
ROCKWOOL TECLIT®Product
Organisatie logo

ROCKWOOL B.V.

www.rockwool.nl
H. Spronkeninfo@rockwool.nl+31 (0) 475 35 35 35
Postbus 1160
6040 KD, Roermond