DGBC Een product van Dutch Green Building Council
Organisatie logo

Sika internationaal; leiderschap en duurzame ontwikkeling

Building Trust met Sika

Het woord “Building” (bouwen) verwijst naar de bedrijfssector waarin Sika en haar klanten actief zijn, zowel utiliteitsbouw,  bruggen en wegenbouwers als autofabrikanten. Het Duitse woord “bilden” (vormen) doet op zijn beurt denken aan vormen, design, structuren en ontwikkelingen. Eén woord voldoet daarmee aan alle kerncompetenties van Sika en haar klanten.
“Trust” (vertrouwen) is de hoeksteen van alle vormen van partnerschap en samenwerking. Dit vertrouwen wordt gevoed door de kwaliteit van Sika en is het resultaat van haar innovatieve kracht en doorzettingsvermogen. Het vertrouwen ondersteunt de filosofie van Sika en haar belofte en verplichtingen ten opzichte van haar klanten en partners. Het is een continu proces dat actief moet worden gecultiveerd. Elk merk, Sika is geen uitzondering, bestaat en bloeit op het vertrouwen van de klant in het bedrijf. Daarom onze belofte: Building Trust.

De strategie: klantgerichte, innovatieve oplossingen en wereldwijde aanwezigheid. Sika streeft met  procesmaterialen voor afdichten, lijmen, dempen, versterken en beschermen van dragende constructies naar de leiderschapspositie in 7 helder gedefinieerde doelmarkten:

  • Afbouw & Renovatie
  • Afdichting & Verlijming
  • Betonhulpstoffen
  • Daksystemen
  • Industrie
  • Vloersystemen
  • Waterafdichting


Missie
Sika is een mondiale onderneming met een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen die actief zijn op het gebied van gespecialiseerde toepassingen in de bouw en in de industrie. Voor Sika zijn kwaliteit, service, veiligheid en zorg voor het mileu erg belangrijk. Al onze wereldwijd toonaangevende merkproducten zijn bewezen oplossingen en creëren toegevoegde waarde voor onze klanten.

Kernwaarden

  • Durf om te innoveren
  • Kracht om door te zetten
  • Plezier in samenwerking

 

Vestigingen in Nederland

In Nederland heeft Sika twee vestigingen. De vestiging in Utrecht levert het uitgebreide pakket met Sika producten voor de Bouw en Industrie, inclusief kitten en lijmen.

Pulastic sportvloeren
De vestiging in Deventer is helemaal gespecialiseerd in Pulastic sportvloeren (zowel de ontwikkeling, productie én installatie ervan) en beschikt over een wereldwijd distributienetwerk in meer dan 60 landen. De indoor en outdoor Pulastic® sportvloeren zijn favoriet bij vele sporters. Door dicht op de markt te opereren kunnen we ons aanbod van producten, systemen en service continu vernieuwen, verbeteren en op elkaar afstemmen. Met een focus op duurzame ontwikkeling en winst voor onze klanten. Winst, die veel verder gaat dan financieel voordeel alleen. Zo bieden we bijvoorbeeld het Roof-to-Floor concept. Van vloer tot dak realiseren we een totaalconcept van daksystemen, wandbekleding en vloeren.

Producten / diensten van Sika Nederland B.V.

Producten 1-3 van 3
AfbeeldingNaamType
Productafbeelding
Duurzame oplossingen voor vloersystemenProduct
Productafbeelding
Sika Unitherm PlatinumProduct
Productafbeelding
Duurzame oplossingen voor voegafdichtingenProduct
Organisatie logo

Sika Nederland B.V.

www.sika.nl
Bas Logisterlogister.bas@nl.sika.com0570854200
Zonnebaan 56
3542 EG, Utrecht